Novartis wereldwijd | Novartis Nederland | Contact | Help | Grote lettersNormale letters

 

 
 

Inloggen

Emailadres:
 
Inlogcode:
 

 

Gratis aanmelden
Inlogcode vergeten ?

Novartis en patiënten-organisaties

Bij Novartis vormt maatschappelijk verantwoord ondernemerschap een integraal onderdeel van de werkwijze.

Meer over Novartis en patiëntenorganisaties


Vrijdag, 23 juni 2017, 10:25 uur

Hulp bij deze website

Welke browser moet ik gebruiken?

Deze website is zodanig ontwikkeld dat de meest gangbare browsers worden ondersteund: Microsoft Internet Explorer versie 5.x en hoger, Netscape versie 4.x en hoger. Ook andere browsers kunnen werkzaam zijn, maar zijn niet specifiek getest op deze website.

 

 

Welke beeldschermresolutie is voor mij het beste?

Voor deze website kan men het beste een resolutie gebruiken van 800 x 600 of 1024 x 768 met een kleurdiepte van minstens 256 kleuren, het liefst hoger.

 

 

Hoe open ik PDF-documenten?

Om PDF-documenten te kunnen openen, heeft u een extra programma nodig, nl. Adobe Acrobat Reader. Dit programma kunt u kosteloos downloaden:

 

 

Hoe worden mijn persoonsgegevens beschermd?

Het door Novartis gevolgde beleid ter bescherming van persoonsgegevens geldt voor alle Novartis websites met een URL. Het is een onderdeel van het algemene beleid inzake de regelgeving over het verzamelen, het beheer en het gebruik van persoonsgegevens.


Lees hier onze Privacy verklaring

 

 

Wat staat er in de disclaimer?

Onze website bevat algemene informatie over Novartis, haar producten en services. Het is niet de bedoeling om de informatie te gebruiken als medische of andersoortige advies met betrekking tot de Novartis producten en services. Indien u speciale vragen heeft met betrekking tot de Novartis producten/ services, dan verzoeken wij u om met Novartis contact op te nemen.

  • Lees hier onze disclaimer

 

 

Bij wie moet ik zijn als ik vragen/ opmerkingen over deze website heb?

Indien u vragen/ opmerking heeft bij het gebruik van onze website, stuur dan een reactie met uw vraag/ opmerking naar Novartis.